pátek 26. listopadu 2010

Oddychovka

Ako kazdy piatok som dnes mala volno a zaroven aj velke plany ze co vsetko stihnem spravit do skoly ALE kedze som nemala 4 dni internet tak som skoro cely den presedela za PC a zistovala co nove vo svete. Den ubehol ako voda a uz je tu zasa vecer. A ja este stale dufam ze predsa len nieco stihnem do tej skoly spravit. No ved uvidim. Ved aj zajtra je den no nie? :D (uz sa vidim zajtra ako zasa nic nerobim)
Pocas dnesneho dna som si  stihla opät poprezerat zoopar blogov, poutierat asi 20 mlacok ktore spravil Ernie ( to je ten maly havko z predchadzajuceho prispevku), zrana som spravila este aj jedny nausnice.A pozrela som si aj jeden perfektny film. Kazdy film vo mne zanecha nejaku stopu. Uvedomenie si zivota, povazovat kazdy den za zazrak - to je stopa dnesneho filmu (veronika s rozhodla  zomriet) tak sa vola. Vrelo odporucam.
Odkedy chodi moj mily do prace a vstavam s nim rano o pol osmej tak je den taky dlhy. Ale paci sa mi to lebo nevyspavam do desiatej az jedenastej a vtedy sa zasa zda cloveku den velmi kratky. A dokonca rano o pol ôsmej som aj vyspata. ZAZRAK :)
Chystala som sa ze pojdem dnes aj nieco troska pofotit kedze bolo vonku tak pekne ale na druhej strane bolo poriadne chladno. ( dosledkom coho mi konecne doslo ze je tu konecne zima). s tymto nemilim zistenim sa dnes s vami lucim a prajem vam pekny zvysok mraziveho vecera :)




Au revoir





4 komentáře:

  1. ďakujem za podporu :) vážne nad tým rozmýšľam, no neviem čo sa z toho vyvynie, sama som zvedavá.. ale klavír ma neskutočne priťahuje, krásny nástroj, úžasné tóny.... verím, že mi bude súdené naučiť sa na ňom hrať a časom aj nejaký vlastniť :))
    a mňa tiemeniny vážne prekvapili, lebo celkovo sa nejako moc neoslavujú... a Radka je náhodou dosť frekventované meno :) myslím, že pokiaĺ máš kamarátov alebo rodinu, čo ťa má rada, nevadí, ak ti nezablahoželá, neprekvapí ťa milými slovami, alebo malým darčekom práve v ten daný deń, ale hocikedy inokedy, tak to ani nejaký veľký rozdiel nie je.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. a zabudla som, krásne náušnice! :) ouá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Robíš nádherné náušnice!
    Každé a jedny som obdivovala hodnú chvíľu....
    Nechystáš sa ich aj predávať? :))
    Alebo nerobíš "na želanie"?
    prosím, ak áno, tak daj vedieť, sú krásne....

    OdpovědětVymazat
  4. Jak tak brouzdám Tvým blogem, musím ti napsat, jak jsi strašně šikovná! Všechny náušnice jsou opravdu originální a krásné!

    OdpovědětVymazat